Barbecue Tilburg

Barbecue Tilburg

Bij vele barbecue gelegenheden in Tilburg, Dongen, ’s-Gravenmoer en Kaatsheuvel zal men zich afvragen waar dat lekkere vlees, sausjes en die uitstekende bbq toch vandaan komen. Eigenlijk is er dan maar één antwoord mogelijk: van Donders Catering! Als barbecue en catering specialist van Tilburg en omgeving verzorgen we bij Donders Catering voor u en uw gezelschap graag een complete culinaire gelegenheid. We vinden het een eer om bij te mogen dragen aan het succes van uw feestelijke gelegenheid.

Koning
Het verhaal van Donders Catering barbecue en catering service voor Tilburg en omgeving is eigenlijk het best te beluisteren uit de monden van onze vaste klanten in de regio: bedrijven, verenigingen, families, sportclubs en gelegenheidsgezelschappen kloppen jaarlijks bij ons aan. Ze weten allemaal wat ze in huis halen en daarom blijven ze onze service trouw. We koesteren die trouwe klantenkring, wat niet betekent dat we onbekende, nieuwe of eenmalige klanten minder waarderen en verzorgen. Integendeel: iedere klant is koning en de koning te rijk met een buffet of barbecue van Donders Catering.

Ambachtelijk
Wij presenteren ons bedrijf met volle overtuiging omdat we heel precies weten wat we leveren. We werken namelijk met ambachtelijke producten uit eigen keuken en eigen slagerij. Ja u leest het goed: eigen slagerij. We verzorgen van hieruit complete warme en koude buffetten, maar ook wokschotels of tapa’s menu’s in verschillende groottes zijn te bestellen. En wist u dat we ook de sausjes en kruidenboters zelf maken? We doen u graag een passend voorstel waarbij wij rekening houden met de seizoenen: uw gasten kunnen smullen van onze overheerlijke stampotten in de koudere wintermaanden en in de zomer dan steken we natuurlijk de bbq aan!

Meer nodig?
Naast onze overheerlijke gerechten leveren we alle benodigdheden voor uw feest. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan een koelkast, statafel of grill. Borden en bestek leveren wij schoon en halen we zelf op zonder dat u zelf de afwas hoeft te doen!

Informatie
Bekijk voor uw barbecue in Tilburg en omgeving gerust ons assortiment op de website of neem contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken. We helpen u graag verder en hopen uiteindelijk bij te mogen dragen aan uw dag. Tot ziens bij Donders Catering!

Bestel je eigen pakket