Barbecue Drunen

Barbecue Drunen

Heerlijk weer buiten? Steek dan de barbecue aan in Drunen. Donders Catering zorgt voor het vlees en de salades, u hoeft nergens naar om te kijken. Als buffet- en barbecuespecialist weten wij als geen ander wat er nodig is voor een geweldige barbecue. Of u nu met uw familie gaat barbecueën in de tuin of een groot feest wilt geven, wij zorgen voor de perfecte barbecue in Drunen, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Elshout en omgeving.

Verschillende pakketten

Wij hebben verschillende soorten barbecuepakketten in de aanbieding voor een schappelijke prijs. Of u nu uitgebreid en luxe wilt eten of gaat voor een standaard barbecuepakket, een ding is zeker: u krijgt alleen maar kwaliteit voorgeschoteld. Wij hebben ook pakketten voor kinderen en vegetariërs, u weet dus zeker dat iedereen volop kan genieten van een barbecue in Drunen. Van de traditionele hamburger en het barbecueworstje tot een tandoorilapje en een portie kipsaté, wij maken het met liefde voor u. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten. Wij komen graag met een passende oplossing.

Uit eigen slagerij

Bij Donders Catering wordt alles klaargemaakt in de eigen slagerij. U weet zeker dat u niks standaards krijgt voorgeschoteld, wij maken namelijk alles zelf. Zo bedenken we zelf de lekkerste vleesmarinades die u nergens anders proeft. Ook onze vis- en vleessalades staan erg goed aangeschreven. Verder bieden we complete buffetten en alle benodigdheden om het eten te presenteren en klaar te maken. En vanzelfsprekend leveren we daar ook een barbecue bij die u kunt gebruiken. En na afloop halen we alles weer op, zelfs de vieze vaat. Als dat geen service is!

Naast een barbecue in Drunen, Haarsteeg, Nieuwkuijk en Elshout kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. Wat te denken van verschillende soorten heerlijke buffetten? Kies in de winter eens voor ons heerlijke stamppottenbuffet. Maar het is ook mogelijk om broodjes bij ons te bestellen. En we verzorgen complete lunches voor bedrijven in Brabant. Handig als u een keer een lange vergadering hebt.

Wat is er allemaal mogelijk?

Wilt u graag een barbecue geven in Drunen of ergens anders in Brabant, informeer dan gerust naar de mogelijkheden. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende barbecuepakketten die we graag bij u bezorgen. Maar u kunt ook broodjes of een complete lunch bij ons bestellen. Bij Donders Catering zorgen we er altijd voor dat de klant koning is.

Bestel je eigen pakket