Barbecue Berkel-Enschot

Barbecue Berkel-Enschot

Bij vele barbecue gelegenheden in Berkel-Enschot, Udenhout, Oisterwijk, Haaren en omgeving zal men zich afvragen waar dat lekkere vlees en die uitstekende bbq toch vandaan komen. Een veelgehoord antwoord is dan: van Donders Catering natuurlijk! Als barbecue en catering specialist van Berkel-Enschot en omgeving verzorgen we bij Donders Catering voor u en uw gezelschap graag een complete culinaire gelegenheid. Zodat u onbezorgd kunt genieten en alle aandacht kunnen schenken aan uw gasten.

Klant is koning
Het verhaal van Donders Catering barbecue en catering service voor Berkel-Enschot en omgeving is eigenlijk het best te beluisteren uit de monden van de vele bestaande klanten in de regio. Het zijn families, bedrijven, verenigingen, sportclubs en gelegenheidsgezelschappen die ons ieder jaar weten te vinden. Ze weten allemaal wat ze in huis halen en vaak blijven ze dat ook met enige regelmaat doen. Of het nu gaat om een compleet verzorgde barbecue, een lunch met verse broodjes en soep. We koesteren die trouwe klantenkring, wat niet betekent dat we eenmalige, onbekende of nieuwe klanten minder verzorgen en waarderen. Natuurlijk is iedere klant bij ons koning en mag deze vorstelijk aanschuiven aan een buffet of barbecue van Donders Catering.

Eigen producten
Wij presenteren ons bedrijf met zoveel overtuiging omdat we heel precies weten wat we te bieden hebben. Donders Catering is gediplomeerd slager en we werken vanuit onze eigen slagerij en keuken. Daar werken we met louter ambachtelijke producten. Prachtige schalen maken we hier voor u op, met koude en warme gerechten, tapa’s hapjes en in de winter laten we u smullen van overheerlijke stamppotten. In overleg stellen we uw gerechten samen. Zelfs onze sausjes en de kruidenboter maken we zelf!

Benodigdheden
Naast het overheerlijke eten leveren we kwalitatief deugdelijke benodigdheden, zoals een biertap, statafel of de borden en het bestek. Dit alles komen we brengen en halen wanneer u dat uitkomt. Zo heeft u nergens omkijken naar.

Bekijk voor uw barbecue in Berkel-Enschot en omgeving gerust op de website ons assortiment (link) of neem contact (link) op om uw wensen kenbaar te maken. Samen met u gaan we er een onvergetelijke feestelijke gelegenheid van maken.

Bestel je eigen pakket