Bar huren Waalwijk

Bar huren Waalwijk

Het huren van een bar is ook een van de mogelijkheden van Donders Catering. Een bar huren kan in Waalwijk. Maar ook in Udenhout, Oisterwijk en Haaren.

Een bar geeft meteen een leuke sfeer en gezelligheid op elke gelegenheid. Uw gasten kunnen zelf een biertje tappen en u als gastheer of gastvrouw kunt alles loslaten. Onze bar is voorzien van een spoelbak om de glazen af te wassen en een tap waar u bier naar eigen smaak kunt tappen. De bar is mooi afgewerkt en een aanwinst op ieder feest. U kunt een bar huren in Waalwijk. Of bijvoorbeeld in Udenhout, Oisterwijk en Haaren.

Assortiment
Wij zijn er voor uw gemak. Soms verzorgen wij een uitgebreid buffet, soms zorgen we voor de warme en koude hapjes. Allerlei benodigdheden kunt u bij ons huren. Een bar huren kan als u in Waalwijk woont ook bij Donders Catering. Samen bespreken we wanneer we deze kunnen komen afleveren en wanneer we die het beste weer kunnen ophalen. De afwas doen wij ook voor u als u dat liever niet zelf wilt doen daags na het feestje.

Bekendheid
Vandaag de dag zijn we uitgegroeid tot de meest bekende barbecue- en buffetspecialist van de regio Brabant. En een bar huren in Waalwijk dat kan dus ook al. Joost Donders is slager en begon in het verleden zijn eigen slagerij. Voorverpakt vlees aanbieden dat wilde hij echt nooit doen. In diezelfde eigen slagerij werkt hij nog altijd elke dag.

Onderscheidend
Wij houden niet van standaard smaken. Die zult u van ons niet proeven. Sauzen bereiden we op ambachtelijke wijze. Evenals de diverse barbecue- en vleesgerechten. We hebben een breed aanbod. Een bar huren in Waalwijk kan ook.

Seizoensgerechten
De seizoenen bepalen deels wat wij voor gerechten aanbieden. Want in de zomer zult u het liefst graag de barbecue aansteken. En in de winter ziet u misschien liever een stamppotje voor u staan. Wij houden ook als geen ander van heerlijk geurende stamppotten! De stamppot-buffetten van Donders Catering zijn altijd populair in de koudere wintermaanden, en de barbecue is hot in de zomer. Bij Joost Donders spreken we van ambacht, traditie en Brabantse gemoedelijkheid.

Contact
Zou u wel graag een bar huren in Waalwijk? Of bent u zoekende naar een compleet verzorgd buffet? Ons hele assortiment is weergegeven op onze website. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft. Onze contactgegevens staan op onze website.

Bestel je eigen pakket