Bar huren Tilburg

Bar huren Tilburg

Het huren van een bar is ook mogelijk bij Donders Catering. Een bar huren kan in Tilburg. Maar ook in Dongen, ’s-Gravenmoer, Kaatsheuvel en omgeving.

Bij Donders Catering is het ook mogelijk om een bar te huren in Tilburg. Ook in Dongen, ‘s-Gravenmoer en Kaatsheuvel. Een bar zorgt voor een hoop sfeer en gezelligheid op een feest. Iedere gast tapt zelf zijn biertje en u als gastheer of gastvrouw hoeft niet in de gaten te houden of er lege glazen zijn. Onze bar heeft een spoelbak en een tap. De bar is degelijk en mooi afgewerkt en misstaat dus niet in uw aankleding.

Assortiment
De ene keer verzorgen wij een uitgebreid buffet, de andere keer mogen we voor de warme en koude hapjes zorgen. We verhuren ook allerlei benodigdheden. Statafels of een barbecue of koelkast bijvoorbeeld. Een bar huren kan als u in Tilburg, Dongen, ’s-Gravenmoer, Dongen of omgeving woont ook bij Donders Catering. Afleveren en ophalen doen we wanneer u dat wilt. Als u geen zin heeft in de afwas, dan doen wij die ook nog voor u. Dan maken wij alles schoon. Dat is toch wel een stuk gemak!

Bekendheid
Een bar huren in Tilburg of omgeving, dat kan ook al. Maar hoe is ons bedrijf zo gegroeid? Een kleine cateraar met een eenvoudig warm en koud buffet dat waren we. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de meest bekende barbecue- en buffetspecialist van de regio. Donders Catering is gediplomeerd slager en hij begon zijn eigen slagerij. Hij wilde namelijk geen voorverpakt vlees aanbieden. In de slagerij werkt hij nog altijd iedere dag.

Onderscheidend
Standaard smaken zult u van ons niet voorgeschoteld krijgen. Wij maken zelf onze sauzen en bereiden op ambachtelijke wijze diverse barbecue- en vleesgerechten. Ons aanbod is breed. Een bar huren in Tilburg of omgeving kan ook.

Seizoensgerechten
In de zomer steekt u natuurlijk graag de barbecue aan. Daar stemmen wij ons aanbod dan ook op af. De seizoenen bepalen deels onze gerechten. In de winter bereiden wij bijvoorbeeld weer heerlijke stamppotten. De stamppot-buffetten van Joost Donders zijn populair tijdens de wintermaanden. Bij Donders Catering mag je spreken van ambacht, traditie en Brabantse gemoedelijkheid.

Contact
Wilt u graag een bar huren in Tilburg? Of op zoek naar een compleet verzorgd buffet? Ons complete assortiment staat op onze website. Vragen of nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op. U vindt onze contactgegevens op onze website.

Bestel je eigen pakket