Bar huren Drunen

Bar huren Drunen

Feestje? Bij Donders Catering kun je een bar huren in Drunen. Want als gastheer of gastvrouw wilt u natuurlijk niet de hele avond in de gaten houden of alle glazen nog gevuld zijn. Als u een bar huurt, kan iedereen zelf een biertje tappen. Of u zorgt voor een eigen beertender. Onze bar is uitgerust met een spoelbak en tap. Daarnaast zorgt een bar voor veel sfeer en gezelligheid. De meest goede gesprekken worden namelijk altijd aan de bar gevoerd. Een bar huren is eenvoudig in Drunen, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Elshout en omgeving bij Donders Catering.

Alles in huis

Bij Donders Catering kunt u terecht voor alles op het gebied van partyverhuur. Statafels, barbecues, een koelkast en zelfs borden en bestek, wij kunnen het allemaal bij u bezorgen. Maar daarnaast zijn we natuurlijk ook specialist op het gebied van catering. Of u nu een warm of koud buffet wenst, of een complete barbecue, u vindt het bij Donders Catering. Natuurlijk kunt u ook een bar huren. In Drunen, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Elshout en omgeving leveren we de bar waar en wanneer u maar wilt. En na afloop halen we ‘m natuurlijk ook weer op. Ziet u die grote vaat niet zitten? Ook dat doen we. Lever uw borden gewoon vies bij ons in. U hoeft eigenlijk alleen maar plezier te maken.

Specialist

Donders Catering is de laatste jaren flink gegroeid. Eerst waren we een specialist op het gebied van catering maar inmiddels kunt u ook voor partyverhuur bij ons terecht. Wij zijn uitgegroeid tot de meest bekende buffet- en barbecuespecialist in de regio. Een cateraar waar u alles vindt voor uw feest. Of u nu een bar wilt huren in Drunen of een warm en koud buffet wilt bestellen. U kunt het allemaal bij ons.

Onderscheidend

Donders Catering is een gediplomeerd slager. U vindt bij ons dan ook alleen maar kwaliteit. Zelfs de sauzen zijn zelfgemaakt. En onze barbecue- vleesgerechten worden op ambachtelijke wijze gemaakt. We hebben een groot assortiment waar u uit kunt kiezen. We houden rekening met de seizoenen. In de zomer zijn wij de specialist op het gebied van barbecue en in de koude wintermaanden vindt u bij ons heerlijke stamppotbuffetten.

Wat zijn de mogelijkheden?

Heeft u interesse om een bar te huren in Drunen? Of bent u op zoek naar een complete barbecue of buffet? Neem gerust contact met ons op om te praten over de mogelijkheden. Met Donders Catering wordt uw feestje onvergetelijk!

Bestel je eigen pakket