Bar huren Berkel-Enschot

Bar huren Berkel-Enschot

Bij Donders Catering is het ook mogelijk om een bar te huren in Berkel-Enschot. Een bar geeft zoveel gezelligheid en sfeer op een feest. Zelf je biertje tappen is leuk om te doen. We leveren een bar voorzien van spoelbak met alle accessoires en de bar is degelijk en mooi afgewerkt. Het is een aanwinst op een feest met een groot aantal bierdrinkers. We kunnen zorgen voor de bar en meer: statafels bijvoorbeeld. Of een barbecue of koelkast.

Assortiment
Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid buffet, maar ook voor warme en koude hapjes. Daarnaast verhuren we diverse benodigdheden. Zoals statafels, barbecue, koelkast. Een bar huren kan ook. In Berkel-Enschot of als u in Veen, Made, Wijk en Aalburg, Andel, Waspik of omgeving woont. Wij bezorgen op de dag waarop u dat wilt en halen ook alles zo snel mogelijk weer op. Indien gewenst maken wij alles schoon. De afwas hoeft u dus ook niet te doen. Lekker makkelijk!

Groei naar bekendheid
Een bar huren in Berkel-Enschot bijvoorbeeld, dat kan. Maar hoe is dit zo gegroeid? Wij zijn eind jaren ‘90 begonnen als kleine cateraar met een simpel warm en koud buffet. Nu zijn we uitgegroeid tot de meest bekende barbecue- en buffetspecialist van de regio. Als gediplomeerde slager ontdekte Donders Catering dat hij meer kon dan andere cateraars. Hij wilde geen voorverpakt vlees aanbieden en begon daarom zijn eigen slagerij. Daar is hij iedere dag aan het werk.

Onderscheidend
We weten ons inmiddels goed te onderscheiden. Bij ons vindt u geen standaard smaken. Wij maken onze eigen sauzen en bereiden ambachtelijke barbecue- en vleesgerechten. Naast het brede aanbod van producten voor een overheerlijk buffet of heerlijke hapjes, leveren wij ook wokpannen, grills of barbecues. Een koelkast of bar huren in Berkel-Enschot, Veen, Made, Wijk en Aalburg, Andel, Waspik of omgeving kan ook.

Seizoensgerechten
We houden rekening met de seizoenen. In de zomer ligt het voor de hand om de barbecue aan te steken. In de winter daarentegen bieden wij heerlijke stamppotten aan. De stamppot-buffetten van Donders Catering zijn een populair product tijdens de wintermaanden. Bij ons vindt u ambacht, traditie en Brabantse gemoedelijkheid.

Een bar huren in Berkel-Enschot? Of op zoek naar een compleet verzorgd buffet? U bent misschien wel nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden. Ons complete assortiment staat op onze website. Heeft u vragen of benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Wie weet kunnen wij u binnenkort ondersteunen op uw feest of andere gelegenheid.

Bestel je eigen pakket